ببینید | اعلام تعرفه‌های جدید ترامپ؛ تشدید جنگ تجاری

رئیس جمهور آمریکا، از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر همه خودرو‌های تولید خارج که به این کشور وارد می‌شوند، خبر داد.
رئیس جمهور آمریکا، از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر همه خودرو‌های تولید خارج که به این کشور وارد می‌شوند، خبر داد.
کد خبر: ۱۴۹۸۰۰۷
تعداد بازدید : 13

به گزارش جام جم آنلاین به نقلاز خبرگزاری صدا و سیما، دونالد ترامپ همچنین گفت: آمریکا تعرفه ۳۴ درصدی بر واردات از چین اعمال خواهد کرد. وی افزود: تعرفه‌های گمرکی بر واردات از چندین کشور به آمریکا از جمله تعرفه ۳۲ درصدی از تایوان و اندونزی، ۳۰ درصدی از آفریقای جنوبی و ۲۶ درصدی از هند اعمال خواهند شد.

ترامپ با بیان اینکه کسری تجاری سال گذشته در دوران بایدن به ۱.۲ تریلیون دلار رسید که بی سابقه بود، مدعی شد: پیش از این، آمریکا کسری بودجه بسیاری کشور‌ها را پرداخت میکرد، اما دیگر این کار را نخواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها